Gyors kézbesítés

Igyekszünk a megrendelt ruhadarabokat a lehető leggyorsabban kiszállítani Önökhöz.A raktáron lévő árut a megrendelés kézhezvételétől számított 7-10munkanapon belül kézbesítjük. 14napos csere és pénz visszatérítési garancia
Mit tegyen,ha a megrendelt termék nem jó vagy nem nyeri el a tetszését?Minden vásárlónknak joga van a megvásárolt árut a csomag kézhezvételétől számított 14 napon belűl ,hogy kicserélje,vagy vissza postázza a terméket.

Garancia

Termékeinkre 6 hónap garanciát vállalunk.Ha gyártási hiba miatt van a meghibásodás,akkor vállalunk érte garanciát.Hozza be üzletünkbe,vagy adja fel postán.Szakértői véleményt kérünk és ha kell kártalanítjuk vagy kicseréljük a terméket.

GLS futárszolgálat:

A The bear style Webáruházban megrendelt csomagokat logisztikai partnerünk a GLS futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8-17 óra között meghatározatlan időpontban.

A GLS tájékoztatja a címzettet a csomag kézbesítésének reggelén. A szöveges üzenet tartalmazza a csomag azonosítószámát és a kézbesítés várható idejét.

Ha a csomag várható érkezése előreláthatólag nem megfelelő akkor a továbbiakban a futárszolgálattal tud újabb időpontot egyeztetni a GLS ügyfélszolgálati telefonszámán, a csomagszámra történő hivatkozással. Amennyiben a csomag kézbesítése akadályba ütközik, a futár a megadott címen hagyott értesítő nyomtatványon tájékoztatja az első kézbesítési kísérletről. Az első kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén a második kézbesítési kísérlet díjmentes.

Ha a csomag nem kézbesíthető, akkor azt a GLS maximum 5 munkanapig a körzeti depóban tárolja, ennek lejárta után a csomagját külön jelzés nélkül visszaszállítják a cégünk részére.

Átvétel megtagadása esetén a GLS nem végez második kézbesítési kísérletet, a csomagot visszaszállítja Lantos Jánosné e.v részére.

Szállítási költség:

50.000 Ft alatt 2 800 Ft.
50.000 Ft. Felett Ingyen

Utánvét: 500 Ftes

GLS csomagpont:

A GLS SMS-ben és/vagy e-mailen értesíti Önt a csomagfeladás után. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül veheti át érvényes személyi okmány bemutatásával.

Az utánvét fizetési lehetőség minden átvételi ponton megoldott, valamint bankkártyával is fizethet számos üzletben, amelyek címeit a GLS CsomagPont lista tartalmazza.

Szállítási költség:

50.000 Ft alatt 2 200 Ft.
50.000 Ft. Felett Ingyenes

Utánvét: 500 Ft

Foxpost:

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet. Amint megérkezik a csomagod, a FOXPOST sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.

Szállítási költség:

50.000 Ft alatt 1 800 Ft.
50.000 Ft. Felett Ingyenes

Utánvét: 500 Ft

MPL:

Szállítási költség:

50.000 Ft alatt 2 990 Ft.
50.000 Ft. Felett Ingyenes

Utánvét: 500 Ft

Személyes átvétel:

Amint összekészítettük a rendelését, elektronikus levél formájában küldünk egy értesítést.

Rendelése 3 munkanapig átvehető üzletünkben.

Üzletünkben lehetősége van készpénzzel, illetve bankkártyával is fizetni.

Üzletünk címe: 1173.Budapest Pesti út.20/4.Üzletsor

Nyitva tartás:

  • Hétfő: 10.00-17.00
  • Kedd: 10.00-18.00
  • Szerda: 10.00-18.00
  • Csütörtök: 10.00-18.00
  • Péntek: 10.00-18.00
  • Szombat: 9.00-13.00
  • Vasárnap: ZÁRVA

Fizetés

Készpénzes:

Önnek személyes átvétel esetén lehetősége van készpénzben kifizetni a megvásárolni kívánt terméket.

Utánvét:

Amennyiben kézbesített termékek ellenértéke a szállítási költséggel együtt a csomag átvételekor szeretné kifizetni, akkor válassza a „Utánvéttel” fizetési módot. Az utánvét kezelési díja a rendelés végösszegétől függetlenül egységesen 500 Ft. A futárnál készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség, GLS csomagpontokon csak a megjelölt helyeken lehet bankkártyával fizetni.

Bankkártyás fizetés ( online )

Díjmentes fizetési megoldás! A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adataihoz áruházunkhoz nem jutnak el.