The Bear Style

Rólunk

Mindannyian szeretjük, ha az öltözékünk, amit viselünk kényelmes, minőségi darabokból áll, de persze az sem utolsó szempont, hogy mindez tükrözze egyéniségünket és igazán felszabadultan érezzük magunkat a ruhánkban. A The Bear Style missziója, hogy olyan megoldásokat nyújtson vásárlóinak, ahol nem számít mekkora méretet hordunk. Célunk, hogy megtaláld az öltözködésben is Önmagad és ne érezd, hogy korlátozott lehetőségek állnak csak rendelkezésedre. A The Bear Style Rólad szól, Neked készül. Érted vagyunk, hogy jól érezd magad a bőrödben. Webshopunk folyamatosan bővül, célunk, hogy a kényelem mellett a minőséget is megtaláld nálunk. Magyar termékekkel, kiváló alapanyagokkal dolgozunk és igyekszünk tudásunk legjavát nyújtani bármiben, amire csak szükséged lehet. Legyen szó akár sportos vagy alkalmi ruházatról. Keress minket bizalommal!

Garancia

Termékeinkre 6 hónap garanciát vállalunk. Gyártási hiba esetén hozd be üzletünkbe vagy add fel postán és mi szakértői véleményt kérünk. Ha kell kártalanítunk vagy kicseréljük a terméket.

Gyors kézbesítés

Igyekszünk a megrendelt ruhadarabokat a lehető leggyorsabban kiszállítani. A raktáron lévő árut a megrendelés kézhezvételétől számított 7-10 munkanapon belül kézbesítjük. Mit teendő, ha a megrendelt termék nem jó vagy mégsem nyeri el a tetszésed? A megvásárolt árut a csomag kézhezvételétől számított 14 napon belül kicserélünk vagy visszaveszünk.